Νέα αρχή με νέα πρόσωπα για την Εθνική Γυναικών

Συντάκτης: Share:
Νέα αρχή με νέα πρόσωπα για την Εθνική Γυναικών

Με πολλά νέα πρόσωπα η Εθνική Γυναικών άρχισε σήμερα στο ΟΑΚΑ την προετοιμασία της για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021.

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Μασλαρινός έκανε λόγο για το ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας και στάθηκε στο γεγονός ότι οι μέρες της προετοιμασίας είναι λίγες. «Είναι το ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας. Προσπαθούμε να συνδυάσουμε την εμπειρία κάποιων κοριτσιών από την προηγούμενη φουρνιά με τις νέες που έρχονται από τις μικρότερες εθνικές. Υπάρχει μεγάλη διάθεση από τις αθλήτριες και το σταφ.

Εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και να ετοιμάσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική για τα δεδομένα που υπάρχουν. Χρόνος σίγουρα δεν υπάρχει. Θα κοιτάξουμε διαχειριστούμε τον ρυθμό που έχουν οι αθλήτριες από τις ομάδες τους και να τον μεταφέρουμε στην Εθνική. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να ετοιμάσουμε όσο γίνεται καλύτερα την ομάδα για τον πρώτο αγώνα, αυτόν με τη Σλοβενία. Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στο φαβορί του ομίλου και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι».

 

Οι παίκτριες που έχουν κληθεί: Κατερίνα Σωτηρίου, Άρτεμις Σπανού, Άννα Σπυριδοπούλου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Βίκυ Καραμπάτσα, Ιωάννα Χατζηλεοντή, Ρένια Καρλάφτη, Βασιλική Λούκα, Ιωάννα Δίελα, Έλενα Μποσγανά, Διονυσία Αλεξανδρή, Γρηγορία Πατεράκη και Δανάη Παπαδοπούλου.

Scroll Up