Συγκινητικό μήνυμα του Αθηναίου: «Ευγνώμων και περήφανος, σας ευχαριστώ» (pic)

Συντάκτης: Share:

Ο Γιάννης Αθηναίου έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στο γόνατο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι περήφανος για όσα βίωσε μέχρι σήμερα στην Εθνική.

Αναλυτικά:

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τις ευχές σας! Με κάνατε να νιώσω μοναδικά..Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια, αλλά μόνο χρόνος για σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψω πιο δυνατός και να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ πιο πολύ απ οτιδήποτε άλλο.

Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια και να στηρίξουμε αυτούς τους μάγκες που ταξίδεψαν στην Κίνα, ώστε να μας κάνουν πάλι υπερήφανους και να σηκώσουν τη σημαία μας ψηλά, εκεί που ανήκει!!! Ευγνώμων για όσα ζήσαμε κ περήφανος για όλους σας!!».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τις ευχές σας! Με κάνατε να νιώσω μοναδικά…Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια , αλλά μόνο χρόνος για σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψω πιο δυνατός και να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ πιο πολυ απ οτιδήποτε άλλο.. Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια και να στηρίξουμε αυτούς τους μάγκες που ταξιδεψαν στην Κίνα, ώστε να μας κάνουν πάλι υπερήφανους και να σηκώσουν τη σημαία μας ψηλά,εκει που ανήκει!!!Ευγνώμων για όσα ζήσαμε κ περήφανος για όλους σας!! 🙏🇬🇷🏀💪 #HELLAS #Basketball #Family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Athinaiou (@johnathi17) στις

Δείτε Επίσης

Scroll Up