Άλμπα Βερολίνου: Μαζορέτες… τέλος από την νέα σεζόν!

Συντάκτης: Share:
Άλμπα Βερολίνου: Μαζορέτες... τέλος από την νέα σεζόν!

Σε μια κίνηση που θα προκαλέσει τις αντιδράσεις του… ανδρικού φύλου, προχώρησαν οι άνθρωποι της Άλμπα Βερολίνου, οι οποίοι αποφάσισαν να καταργήσουν την παρουσία των μαζορέτων!

Αναλυτικά όσα  ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της Άλμπα, Μάρκο Μπάλντι:

«Οι ALBA Dancers έκαναν σπουδαία δουλειά τα τελευταία 25 χρόνια και έχουν βραβευτεί πολλές φορές ως η καλύτερη χορευτική ομάδα στην Ευρώπη. Θα ήθελα να τις πως ευχαριστώ επειδή τα έδωσαν όλα για χάρη του συλλόγου».

«Φτάσαμε όμως στο συμπέρασμα ότι η εμφάνιση νεαρών γοητευτικών γυναικών να εμφανίζονται στις διακοπές ενός αγώνα δεν ταιριάζει στην εποχή μας. Ξέρουμε ότι θα λείψουν από τους φιλάθλους μας, αλλά στα εντός έδρας παιχνίδια μας υπήρχε η εντύπωση ότι οι γυναίκες της Άλμπα ήταν υπεύθυνες για να χορεύουν στα διαλείμματα ενώ οι άνδρες παίζουν μπάσκετ. Το κλαμπ μας όμως είναι διαφορετικό: Με το πρόγραμμα που έχουμε για τις μικρές ηλικίες είμαστε πρότυπα, αφού εμπνέουμε κορίτσια και αγόρια να ασχοληθούν με τα αθλήματα.

Στο μέλλον θέλουμε να προωθήσουμε ακόμα περισσότερο την εικόνα ότι οι γυναίκες στον χώρο του μπάσκετ μπορούν να είναι πρότυπα. Έχουμε ήδη τη μεγαλύτερη βάση παικτριών στην Γερμανία. Η πρώτη ομάδα γυναικών του συλλόγου ανέβηκε στην 2η κατηγορία πριν από έναν χρόνο. Θα ενισχύσουμε αυτή τη δυναμική με στόχο η ομάδα μπάσκετ γυναικών να παλέψει προκειμένου να βρεθεί στην πρώτη κατηγορία τα επόμενα χρόνια».

 

Scroll Up