«Βέλη» Καμπάτσο προς την Euroleague: «Πεθαίνω να παίζω μπάσκετ, αλλά έχω δεμένα χέρια»!

Συντάκτης: Share:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πεθαίνω να παίζω μπάσκετ, έχω τόση ενέργεια, έχω δουλέψει σκληρά για να είμαι σε αγωνιστική φόρμα και σε ανταγωνιστικό ρυθμό. Είναι ομαδικό σπορ και η ομάδα με εμπιστεύεται. Προσπαθώ να συμπεριλαμβάνω τους πάντες στο παιχνίδι και να βγάζω ενέργεια στο παρκέ. Δεν είμαι ο τύπος που κοιτάζει τα στατιστικά. Αυτό είναι για εσάς (σσ. τους δημοσιογράφους), το κάνετε πολύ καλύτερα από εμένα. Προσπαθώ να παίρνω τις σωστές αποφάσεις, να είμαι ένας αληθινός playmaker και το απολαμβάνω.

Δεν θέλω να βρίσκομαι εκτός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών, να μη φοράω τη φανέλα. Παρόλα αυτά, τα χέρια μου είναι δεμένα. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό, παρά να στηρίζω τους συμπαίκτες μου σε κάθε παιχνίδι. Έτσι εκμεταλλεύομαι την ενέργειά μου. Δεν μπορώ να επηρεάσω την απόφαση που δεν μου επιτρέπει να παίξω, αλλά ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει και ότι μετά από την υποστήριξη των παικτών, των συμπαικτών και των οπαδών, η κατάσταση θα ανατραπεί.

Σημαίνει πολλά για εμένα. Όλη η αγάπη που μου έχουν δείξει οι οπαδοί, οι φίλοι, οι συμπαίκτες μου που φόρεσαν το μπλουζάκι με το #FreeFacu. Μου δίνει κίνητρο, για αυτό παίζω με τόση ενέργεια και προσπαθώ καθημερινά να είμαι σε ρυθμό και να κυνηγάω τις νίκες. Είναι τρελό, οι Αργεντίνοι μοιάζουν με τους Σέρβους, νιώθω σαν το σπίτι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος».