Ιτούδης: «Ο Μιλουτίνοφ με τον Ερυθρό Αστέρα ζαλιζόταν, δεν μπορούσε να παίξει»

Συντάκτης: Share:

Δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στην Βαλένθια (29/10, 19:00) έκανε ο Δημήτρης Ιτούδης, τονίζοντας τα τεράστια προβλήματα που έχει η ομάδα του με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά σχετικά με τον ιό. Εμείς θα μπορούσαμε να πούμε για τον Μιλουτίνοφ. Ήμασταν όλοι μάρτυρες, όταν στο ημίχρονο με τον Ερυθρό Αστέρα δεν μπορούσε να αναπνεύσει, ήταν ζαλισμένος και δεν μπορούσε να παίξει. Το αξιολογούμε κάθε μέρα και νομίζω ότι ο χρόνος είναι σύμμαχος. Όσο περνούν οι μέρες αυτά τα τρία-τέσσερα παιδιά που έχουν τον ιό χρειάζονται μία διαφορετική προσέγγιση, αλλά η ομάδα είναι ήδη σε μία διαδικασία αγώνων. Όποτε δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους προετοιμάζουμε ξεχωριστά. O Αντόνοφ είναι καλά, ο Μιλουτίνοφ προοδεύει, το ίδιο και ο Στρέλνιεκς και όλοι θα είναι στο παιχνίδι για να μας δώσουνε ότι έχουν αυτή τη στιγμή.

Η Βαλένθια είναι μία πολύ καλή ομάδα, ομάδα πλέι οφ θα έλεγα. Έχουν τα πάντα, έχουν καλύψει όλες τις θέσεις, έχουν διαφορετικές συνθέσεις και παίζουν καλό μπάσκετ. Το κυριότερο είναι πως είναι όλοι μαζί, δεν έχουν απουσίες και αυτό μπορούμε να το δούμε στο παρκέ.

To σχετικό με εμάς είναι ότι σιγά-σιγά έχουν κάποιους ανθρώπους πίσω και μοιάζουμε λίγο καλύτεροι και μπορούμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Το ξέρουμε ότι θα πάρει χρόνο, αλλά έχουν το κίνητρο να προσπαθήσουμε και να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ. Είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι είμαστε σε καλό δρόμο».