Κατσικάρης: «Το έχει ανάγκη ο κόσμος»

Συντάκτης: Share:
Κατσικάρης: «Το έχει ανάγκη ο κόσμος»

Η ACB επέλεξε το μοντέλο της τελικής φάσης με δώδεκα ομάδες για την ολοκλήρωση της σεζόν. Ο Φώτης Κατσικάρης, προπονητής της Γκραν Κανάρια, μίλησε για τις ιδιαιτερότητες της κατάστασης.
«Σήμερα που μιλάμε η ομάδα είναι καλά, οι παίκτες έχουν καλή ψυχολογία για να επιστρέψουν στο παρκέ, γιατί ο κόσμος, η κοινωνία, το έχουν ανάγκη. Η τελική φάση είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει και δεν ξέρουμε πως θα πάει. Είναι πολύ σημαντικό να φτάσουμε με καλή ψυχολογία και χωρίς τραυματισμούς. Δεν έχουμε μεγάλες αλλαγές ενόψει αυτή της τελικής φάσης. Βλέπουμε τα πράγματα που δεν κάναμε καλά. Ανεβάζουμε σιγά σιγά την ένταση στις προπονήσεις για να φτάσουμε στη Βαλένθια καλά προετοιμασμένοι», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

«Θα είναι πολύ δύσκολο να παίζει η ομάδα χωρίς κόσμο, κάτι που δεν έχει μάθε κανείς να κάνει» και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η Γκραν Κανάρια θα παίζει Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο: «Πιστεύω πως την επόμενη σεζόν θα παίζουμε την Ευρώπη. Δεν άφησα το ΝΒΑ για να βρεθώ σε μια ομάδα μόνο για εννέα μήνες, αλλά δεν ξέρω και τι θα γίνει την επόμενη χρονιά».

Scroll Up