«Ο Παναθηναϊκός θα μείνει μαζί μας όπως έκανε τα τελευταία 20 χρόνια»

Συντάκτης: Share:
«Ο Παναθηναϊκός θα μείνει μαζί μας όπως έκανε τα τελευταία 20 χρόνια»

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Σερβίας (maxibetsports.rs) παραχώρησε ο Τζόρντι Μπερτομέου. Ο CEO της Euroleague μίλησε για την απόφαση που πάρθηκε για ακύρωση της σεζόν, αναφερόμενος στις δύο επιλογές που έπεσαν στο τραπέζι.

 

Παράλληλα, αποκάλυψε πως υπάρχει η κοινή θέληση Euroleague-Κολωνίας για την διοργάνωση του Final Four της επόμενης σεζόν, ενώ πήρε θέση για ενδεχόμενη αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την διοργάνωση.

 

Σε ερώτηση σχετικά με τις σκέψεις του Παναθηναϊκού να φύγει από την Euroleague ο Μπερτομέου σχολίασε ότι: «Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο έρχεται από την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Είναι φήμες, αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι επίσημο, ότι ο σύλλογος φεύγει από την Euroleague. Σε μια υποθετική περίπτωση, υπάρχει μια διαδικασία και πιστεύω πως οι σύλλογοι γνωρίζουν ότι το μέλλον τους εκτός Euroleague δεν θα είναι και το πιο λαμπρό. Όταν είσαι στην Euroleeague, είσαι μέρος της ελίτ. Παίζεις τα καλύτερα παιχνίδια. Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός θα μείνει μαζί μας, όπως ήταν μαζί μας αυτά τα 20 χρόνια».

 

Scroll Up