«Ακόμη δεν είδατε τίποτε», λένε στο Ιβανώφειο

Συντάκτης: Share:
«Ακόμη δεν είδατε τίποτε», λένε στο Ιβανώφειο

Ο Γιάννης Καστρίτης, με αφορμή μία δημόσια τοποθέτησή του, φρόντισε να επαναλάβει, αυτό, το οποίο ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή της διαμόρφωσης του τελικού ρόστερ του φετινού Ηρακλή της Basket League.

Ότι η ομάδα, την οποία έχει στη διάθεσή του, έχει ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές, που έχει επιδείξει μέχρι στιγμής και είναι βέβαιο ότι αυτό θα προκύψει ως πραγματικότητα στην αγωνιστική συνέχεια των «κυανολεύκων».

Πράγματι, στο Ιβανώφειο άπαντες κάνουν λόγο περί απλής βελτίωσης της εικόνας και ικανοποίησης από το γεγονός ότι το σύνολο του Καστρίτη αποκτά ρυθμό μέσα από νικηφόρα αποτελέσματα, τα οποία φτιάχνουν τη ψυχολογία και προσφέρουν υψηλό ηθικό.

Θεωρούν ότι οι περισσότεροι παίκτες, σε ατομικό επίπεδο και το σύνολο, όσον αφορά στο ομαδικό επίπεδο αναφοράς, ίσως και να μην έχει «βγάλει» μέχρι τώρα πάνω από το ήμισυ των πραγματικών δυνατοτήτων και των αγωνιστικών προοπτικών, που διατηρεί.

Η πίστη όλων στον «Γηραιό» είναι ότι, μέσα από τη συνέχιση της ροής των παιχνιδιών και την καθημερινότητα των προπονήσεων, παίκτες και ομάδα θα φτάσουν στο όριο του πραγματικού τους εαυτού, ο οποίος θα είναι κατά πολύ πιο ικανοποιητικός από ό,τι προδίδει το ήδη ενθαρρυντικό παρόν…

 

Scroll Up