Αναχώρησαν και οι ξένοι του Ηρακλή

Συντάκτης: Share:
Αναχώρησαν και οι ξένοι του Ηρακλή

Τον δρόμο για τις πατρίδες τους παίρνουν οι ξένοι καλαθοσφαιριστές του Ηρακλή, όπως ανακοίνωσε επισήμως η «κυανόλευκη» ΚΑΕ.

 

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση:

«Αναχώρησαν σήμερα για την πατρίδα τους ο Τζαμάλ Σούλερ και ο Άντριου Όγκιλβι, σε συνεννόηση με την Ομάδα μας, λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από την επιδημία του κορονοϊού. Ήδη βρίσκεται στο Βελιγράδι ο Μιλένκο Τέπιτς, ενώ το Σάββατο αναχωρούν και οι Χάνλαν, Γκάβιν, Ντέιβις, για να βρεθούν όλοι κοντά στις οικογένειες τους.

 

Η Ομάδα μας εύχεται σε όλους καλή επιστροφή, γιατί στο όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε φέτος δεν αρμόζει τέτοιο άδοξο τέλος.

 

Σε κάθε περίπτωση όμως προέχει η Υγεία, και σε αυτό το πλαίσιο, η εξασφάλισή της είναι η κυρίαρχη επιθυμία μας για τους αθλητές μας, τους προπονητές μας και για όλον τον φίλαθλο κόσμο.

 

Οι προπονήσεις μας έχουν ανασταλεί, όπως και κάθε δραστηριότητα στο γήπεδό μας, το Ιβανώφειο, σύμφωνα με τις επιταγές των αρχών. Προσβλέπουμε στην επανάνερξη των αγώνων, όμως προτεραιότητά μας είναι το υψηλότερο αγαθό, η υγεία. Παραμένουμε σε ανοικτή γραμμή με τις αρμόδιες αρχές του αθλήματος και ελπίζουμε στο καλύτερο δυνατό».

Scroll Up