Ανακοινώνει Τέπιτς – Ερωτηματικό για ΑΕΚ

Συντάκτης: Share:

Από την πρώτη στιγμή που ο Μιλένκο Τέπιτς κατέστη διαθέσιμος, λύνοντας τη συνεργασία του με την ιταλική Βαρέζε, ο Γιάννης Καστρίτης έδειξε να βρίσκει πραγματικά τον παίκτη, που επιζητούσε για την αντικατάσταση του Λενζέλ Σμιθ.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο άφησε σε δεύτερη μοίρα και ως εναλλακτική επιλογή την περίπτωση του ΝτιΆντρε Λίγκινς, αναμένοντας το «ΟΚ» από τον Σέρβο διεθνή.

Πλέον όλα δείχνουν ότι εμπόδια δεν υπάρχουν, ο Μιλένκο Τέπιτς συμφώνησε να έρθει στον Ηρακλή και εντός της ημέρας αναμένεται να τακτοποιηθούν όλα τα διαδικαστικά και να ανακοινωθεί η ένταξη του έμπειρου φόργουορντ στο δυναμικό των «κυανολεύκων».

Αυτό το οποίο εκκρεμεί μέχρι αυτή τη στιγμή, είναι το θέμα της συμμετοχής του παίκτη στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση του αντικαταστάτη του Σμιθ τράβηξε πολύ περισσότερο από ό,τι αναμενόταν και αυτή τη στιγμή καταβάλλονται προσπάθειες να νικηθεί ο χρόνος, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο Τέπιτς, αν και τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του Ημίθεου.