Ανεβάζει ρυθμούς ο Οκερέαφορ στον Ηρακλή

Συντάκτης: Share:
Ανεβάζει ρυθμούς ο Οκερέαφορ στον Ηρακλή

Την προετοιμασία του για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με το Ρέθυμνο συνεχίζει ο Ηρακλής, με τον Τέντι Οκερέαφορ να ακολουθεί μέρος της σημερινής προπόνησης των «κυανόλευκων» ανεβάζοντας ρυθμούς.

Παράλληλα η «κυανόλευκη» ΚΑΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Φραντζέσκου Φραντζέσκου, πρώην προέδρου του Φίλιππου Θεσσαλονίκης.

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ηρακλής:

Συνέχισε σήμερα με προπονήσεις πρωί και απόγευμα την προετοιμασία της η Ομάδα μας ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα στο Ρέθυμνο. Ο Τέντι Οκερεαφόρ πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και από αύριο αναμένεται να είναι σε όλο. Οι άλλοι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά και με μεγάλη ένταση. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με μια προπόνηση.

 

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με θλίψη της πληροφορήθηκε τον θάνατο του Φραντζέσκου Φραντζέσκου, πρώην προέδρου του ιστορικού Φίλιππου Θεσσαλονίκης. Εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ο αείμνηστος παράγοντας προσέφερε πολλά στο Ελληνικό Μπάσκετ και δεν έκρυψε την αγάπη του και για το Σύλλογό μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα.

Scroll Up