Εργομετρικά και προπόνηση στον Ηρακλή

Συντάκτης: Share:
Εργομετρικά και προπόνηση στον Ηρακλή

Εργομετρικά και προπόνηση με την συμμετοχή όλων των παικτών περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των παικτών του Ηρακλή.

 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ηρακλής:

Γλύκανε τους Παίκτες μας σήμερα ο εορτάζων τα 49α του γενέθλια assistant Coach μας, Σταύρος Μυκονιάτης, στο περιθώριο της απογευματινής προπόνησης.

 

Δέχθηκε τις ευχές όλων για υγεία και δύναμη και έσβησε τα κεράκια στην τούρτα που του ετοίμασε, δίκην έκπληξης, το staff της Ομάδας. Του ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!

 

Στην προπόνηση μετείχαν όλοι οι Παίκτες, συμπεριλαμβανομένων και των Ολίβιερ Χάνλαν, Σκοτ Σαγκς και πλέον η Ομάδα μας μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τους επίσημους αγώνες, αρχικά στην Ευρώπη και κατόπιν στην Ελλάδα.

 

Το πρωί το δεύτερο γκρουπ των Αθλητών συμμετείχε στις εργομετρικές εξετάσεις και κατόπιν υπεβλήθη σε καρδιολογικό έλεγχο.

 

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 ευχαριστεί θερμά το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό του Εργαστηρίου Αθλητιατρικής του ΑΠΘ για τη διενέργεια του προαγωνιστικού ιατρικού ελέγχου των καλαθοσφαιριστών μας.

 

Επιπλέον, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη Διευθύντρια του Εργαστηρίου, Καθηγήτρια κ. Ευαγγελία Κουϊδή και τον Καθηγητή κ. Αστέριο Δεληγιάννη για τη συνεχή προσφορά τους στο θέμα διαφύλαξης της υγείας των Αθλητών της Ομάδας μας.

Scroll Up