Φίλος του Ηρακλή αγόρασε διαρκείας και το χαρίζει σε άπορο (pic)

Συντάκτης: Share:

Ένας φίλος του Ηρακλή από την Αγγλία εξέφρασε έμπρακτα τη στήριξή του στην ομάδα αγοράζοντας διαρκείας για την επιστροφή της στην Α1 και το χαρίζει σε έναν άπορο ομοϊδεάτη του.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Φίλος της Ομάδας μας από την Αγγλία, αγόρασε ένα Διαρκείας και επιθυμεί να το διαθέσει σε συν-Ηρακληδέα που έχει ανάγκη οικονομικής στήριξης, καθώς ο ίδιος δεν μπορεί να έρθει στη χώρα μας εκ των πραγμάτων αλλά θέλει να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια του Συλλόγου! Η συγκινητική αυτή χειρονομία δείχνει πως η αλληλεγγύη είναι, πράγματι, το όπλο μας! Τον ευχαριστούμε…

– Η διάθεση του διαρκείας θα γίνει σε κατόχους κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ, φοιτητές, πολύτεκνους, που επιθυμούν να μετέχουν σε κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, στο Ιβανώφειο, και θα το δηλώσουν με inbox μήνυμα εδώ, στη σελίδα μας στο Facebook, ή στο [email protected] Ο νικητής ή η νικήτρια θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά και θα τηρηθεί αυστηρά εχεμύθεια και σεβασμός των προσωπικών δεδομένων.

– Στηρίξτε την Ομάδα Μπάσκετ, στηρίξτε τον ΗΡΑΚΛΗ…».

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αυτός είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ, αυτές είναι οι αξίες μας! Φίλος της Ομάδας μας από την Αγγλία, αγόρασε ένα Διαρκείας και επιθυμεί να το διαθέσει σε συν-Ηρακληδέα που έχει ανάγκη οικονομικής στήριξης, καθώς ο ίδιος δεν μπορεί να έρθει στη χώρα μας εκ των πραγμάτων αλλά θέλει να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια του Συλλόγου! Η συγκινητική αυτή χειρονομία δείχνει πως η αλληλεγγύη είναι, πράγματι, το όπλο μας! Τον ευχαριστούμε… – Η διάθεση του διαρκείας θα γίνει σε κατόχους κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ, φοιτητές, πολύτεκνους, που επιθυμούν να μετέχουν σε κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, στο Ιβανώφειο, και θα το δηλώσουν με inbox μήνυμα εδώ, στη σελίδα μας στο Facebook, ή στο [email protected] Ο νικητής ή η νικήτρια θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά και θα τηρηθεί αυστηρά εχεμύθεια και σεβασμός των προσωπικών δεδομένων. – Στηρίξτε την Ομάδα Μπάσκετ, στηρίξτε τον ΗΡΑΚΛΗ… #where_we_belong, #iraklisbc, #1908, #solidarity, #family ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IraklisBCofficial (@iraklisbcofficial) στις

Scroll Up