ΚΑΕ Ηρακλής: «Είναι ώρα αυτοκριτικής και ευθύνης»

Συντάκτης: Share:

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή, μετά τον αποκλεισμό από τον Πανερυθραϊκό και την αποτυχία ανόδου στην Α1.

Σε αυτή αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως «είναι ώρα αυτοκριτικής και ώρα ευθύνης για όποιον πιστεύει ότι μπορεί αληθινά να βοηθήσει το Τμήμα», μην παραλείποντας να αφήσει αιχμές τόσο για τη διαιτησία, όσο και για τα όσα γίνονται εις βάρος της ομάδας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ούτε πίσω απ’ τα νερά θα κρυφτούμε, ούτε πίσω απ’ την τραγική διαιτησία, ούτε πίσω απ’ τα τάκλιν και τα τερτίπια των όποιων αντιπάλων, υπάρχουν άλλωστε ο Αθλητικός Εισαγγελέας και οι αρμόδιοι για όλα αυτά. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα παρατεθεί συνέντευξη Τύπου από τη Διοίκηση της Ομάδας για τα περαιτέρω. Είναι ώρα αυτοκριτικής και ώρα ευθύνης για όποιον πιστεύει ότι μπορεί αληθινά να βοηθήσει το Τμήμα.

ΥΓ.: Συγνώμη απ’ τον κόσμο μας. Δεν αρκεί. Το ξέρουμε. Τον ευχαριστούμε, έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστούμε και όσους μάτωσαν τη φανέλα αλλά και όσους στήριξαν την προσπάθεια έμπρακτα, είτε με χρόνο, είτε με χρήμα, είτε με παρουσία. Θα επανέλθουμε».