Μέξας: «Οι παίκτες θα πρέπει να υπερβάλλουν τους εαυτούς τους απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Συντάκτης: Share:

Ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Μέξας, μίλησε για το επερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό (14/2, 17:00 ΕΡΤ3), τονίζοντας πως οι παίκτες του πρέπει να υπερβάλλουν τους εαυτούς τους στο ενεργειακό κομμάτι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έχοντας παράλληλα και μεγάλο κίνητρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

 

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, το οποίο δυσκολεύει λίγο παραπάνω η προσπάθεια, που κατέβαλλε η ομάδα, απέναντι στο Περιστέρι, δεδομένου του μικρού rotation και του ρόστερ, που έχουμε. Οι παίκτες μας θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς στο ενεργειακό κομμάτι, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

 

Σίγουρα έχουμε κίνητρο, γιατί παίζουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό κι αυτό από μόνο του πρέπει να αποτελεί κίνητρο για όλους μας. Θα προσπαθήσουμε, με τη μία προπόνηση και την ανάλυση στο video να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί, δεδομένων των συνθηκών. Στόχος είναι ένα κάνουμε ένα βηματάκι μπροστά, όπως έγινε στον αγώνα με το Περιστέρι, με ορίζοντα την επόμενη μέρα και τα παιχνίδια, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος».