Μπούτσκος: «Όλος ο οργανισμός δοκιμάστηκε σκληρά»

Συντάκτης: Share:

Εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Παντελής Μπούτσκος, ανακοινώνοντας πως αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στην ομάδα, καθώς την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Στέργιος Κουφός, ο οποίος έδωσε το παρών στο Ιβανώφειο.

 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: 

«Ήταν μια μεγάλη μάχη απέναντι σε μια ομάδα που παίζει ολοκληρωτικό μπάσκετ και είναι από τα πιο δυνατά ονόματα της Ευρωλίγκα. Αξίζει ένα μεγάλο credit στον Ολυμπιακό και στο τεχνικό τιμ γιατί εμφανίζεται η ομάδα μεγάλη πείνα σε κάθε ματς.

Ήταν το τελευταίο μoυ παιχνίδι στον Ηρακλή, αποχαιρέτησα τα παιδιά στα αποδυτήρια, είμαι περήφανος, υπήρχε διάθεση να θυσιαστεί ο ένας για τον άλλον και το πρόγραμμα από δω και πέρα είναι πιο βατό. Όλος ο οργανισμός δοκιμάστηκε σκληρά. Είναι υπέροχο που ο κόσμος τραγουδάει για την ομάδα ακόμα και τώρα.

Είναι πολλοί προπονητές που δε ζητιανεύουν λίγη προβολή, είναι προπονητές που δε ζητάνε ανταποδοτικές σχέσεις. Όταν βλέπεις το πάθος αυτών των παιδιών να προσπαθούν να βελτιωθούν είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν προπονητή. Σας ευχαριστώ όλους και τον Ηρακλή και τον Γιώργο Τσιάρα που χάρη σε αυτόν υπάρχει ο Ηρακλής.

Ήταν κατάθεση ψυχής όλο αυτό. Καλή επιτυχία στο καινούριο προπονητικό επιτελείο και είπα στα παιδιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πάρουν τις νίκες που χρειάζεται τόσο πολύ ο Ηρακλής».