Παραιτήθηκε η διοίκηση του ΑΣ Ηρακλής – Νέα γενική συνέλευση στις 5 Ιουνίου

Συντάκτης: Share:
Παραιτήθηκε η διοίκηση του ΑΣ Ηρακλής - Νέα γενική συνέλευση στις 5 Ιουνίου

Σε νέα γενική συνέλευση οδηγείται ο ΑΣ Ηρακλής καθώς δεν προέκυψε κάποιο αποτέλεσμα από την συνέλευση της Τετάρτης, με την μέχρι πρότινος διοίκηση να κάνει τον απολογισμό των τελευταίων τριών ετών και να υποβάλλει την παραίτηση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Ηρακλής:

Σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2015.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου έκανε έναν πλήρη απολογισμό των τελευταίων τριών ετών. Μετά την ομιλία του προέδρου, σύσσωμο το ΔΣ υπέβαλε την παραίτησή του η οποία έγινε αποδεκτή από το σώμα.

 

Η διοίκηση οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση διότι το τελευταίο δίμηνο εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης που θα εξασφάλιζε την συνέχεια και ύπαρξη του Συλλόγου από την Λέσχη Φίλων Ηρακλή και τον Όμιλο 1899.

 

Υπήρξε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα εκπροσώπων των προαναφερόμενων φορέων με μέλη της διοίκησης στην οποία παρουσιάστηκε αναλυτικά η υφιστάμενη κατάσταση του Συλλόγου. Αποτελέσματα αυτής της συνάντησης ήταν η δέσμευση των ενδιαφερόμενων να εμφανιστούν στην σημερινή συνέλευση όπου θα παρουσίαζαν το επόμενο διοικητικό σχήμα.

 

Στη βάση της παραπάνω συνεννόησης το απερχόμενο ΔΣ δεσμεύτηκε να προτείνει στην γενική συνέλευση την πλήρη στήριξη στο νέο διοικητικό σχήμα. Ωστόσο δεν εμφανίστηκε σήμερα ουδείς και ως εκ τούτου το σώμα ομόφωνα καλεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 στις 18:00 όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου και επιπλέον δύο εκπροσώπους από κάθε φορέα ( Σύνδεσμοι, Όμιλος 1899, Λέσχη Φίλων Ηρακλή, ΓΣ ) προκειμένου να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου. Επειδή τα χρονικά περιθώρια για την λήψη σημαντικών αποφάσεων έχουν στενέψει ασφυκτικά αντιλαμβάνεται καθένας ότι η παρουσία όλων είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.

Scroll Up