Συναντήθηκε με τον Βασιλακόπουλο ο Δρακόπουλος

Συντάκτης: Share:
Συναντήθηκε με τον Βασιλακόπουλο ο Δρακόπουλος

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο είχε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Δρακόπουλος καθώς και νέος γενικός διευθυντής των «κυανόλευκων» Δημήτρης Καρβέλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Γεώργιο Βασιλακόπουλο είχε σήμερα ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής Θεόδωρος Δρακόπουλος και ο νέος General Manager της Ομάδας μας, Δημήτρης Καρβέλας.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για πάνω από μία ώρα για όλα τα θέματα που απασχολούν το Ελληνικό Μπάσκετ, ενώ αναλύθηκε εκ μέρους της “κυανόλευκης αντιπροσωπείας” το πλάνο και οι απόψεις του Ηρακλή για το Ελληνικό Πρωτάθλημα και οι προτάσεις βελτίωσης που χρίζει.

Ο κ.Βασιλακόπουλος συνεχάρη τον κ.Δρακόπουλο για την επίτευξη της ανόδου στην Α1 και γενικά για την εικόνα του Συλλόγου μας στο φετινό πρωτάθλημα σε όλα τα επίπεδα.

Οι δύο πλευρές υπογράμμισαν την κοινή βούληση για να επιστρέψει το Ελληνικό Μπάσκετ εκεί που του ανήκει και συμφώνησαν να έχουν εκ νέου συναντήσεις με παρόμοια ατζέντα.

 

ΝΕΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ.ΚΑΡΒΕΛΑ

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνεται ότι ο κ.Δημήτρης Καρβέλας αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα Γενικού Διευθυντού (General Manager) της Ομάδας μας. Με την εμπειρία του και τις ικανότητες του ο πολύπειρος τεχνικός είχε σημαντική συμβολή στην επιτυχημένη παρουσία του Ηρακλή φέτος και ομοίνως προσβλέπουμε και για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α1 Κατηγορία.

Παράλληλα ανακοινώνεται πως χρέη Team Manager της ΚΑΕ Ηρακλης αναλαμβάνει ο κ.Αλέξανδρος Αναστασιάδης. Ο νέας TM έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των Μαντουλίδη, Ανατόλια, Απόλλωνα Καλαμαριάς, σπουδάζει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έχει διατελέσει στέλεχος του τμήματος Marketing της ΚΑΕ Αρης τη σεζόν 2017-2018, καθώς και συνεργάτης του αγωνιστικού τμήματος και μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Scroll Up