Τέλος ο Καστρίτης από τον Ηρακλή

Συντάκτης: Share:
Τέλος ο Καστρίτης από τον Ηρακλή

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης η ΚΑΕ Ηρακλής γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, Γιάννη Καστρίτη. Οι δύο πλευρές μετά από συζήτηση κατέληξαν ότι για το καλό της ομάδας θα πρέπει να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

 

Η «κυανόλευκη» ΚΑΕ ευχαρίστησε τον Έλληνα τεχνικό για την άριστη συνεργασία, ενώ του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Έχοντας κοινό στόχο την ομαλή συνέχεια της προσπάθειας του ΗΡΑΚΛΗ, και με δεδομένη την εκατέρωθεν άριστη σχέση που εδραιώθηκε μέσα από την κοινή προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς, η Διοίκηση της ΚΑΕ και ο Προπονητής Γιάννης Καστρίτης κατόπιν ειλικρινούς συζητήσεως και ανταλλαγής απόψεων για το πως το μέλλον θα είναι καλύτερο, συναποφάσισαν την από κοινού λύση της συνεργασίας τους.

 

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ εύχεται κάθε επιτυχία στον προπονητή Γιάννη Καστρίτη σε οποιοδήποτε βήμα στην καριέρα του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας. Οι δρόμοι μας χωρίζουν με την ελπίδα αυτό το βήμα να είναι θετικό και για τους δύο και με δεδομένο πως μπήκαν κάποιες βάσεις στην εκατέρωθεν εξέλιξη.

 

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για εδραίωση στα ανώτερα επίπεδα του Ελληνικού Μπάσκετ, όπως αρμόζει στην Ιστορία μας, και εργαζόμαστε ήδη, παρά τις δυσκολίες, για τα επόμενα μας βήματα σε όλα τα επίπεδα, έχοντας διαρκή και άγρυπνο αρωγό τον φίλαθλο κόσμο μας και σύμμαχο μας τις Αρχές που διέπουν τον ιστορικότερο σύλλογο του αθλήματος που όλοι αγαπάμε. Την καθαρότητα, την περηφάνια, την αξιοπρέπεια, το ήθος.

 

Γιάννη, καλή συνέχεια…».

 

Scroll Up