Τσαϊρέλης: «Πιστεύω ότι ο Ηρακλής θα κάνει φέτος το βήμα παραπάνω»

Συντάκτης: Share:

Ο Έλληνας φόργουορντ – σέντερ του Ηρακλή, Μιχάλης Τσαϊρέλης, έκανε το δικό του σχόλιο μετά την κλήρωση της Basket League, τονίζοντας πως όλα θα κριθούν στον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την φετινή πορεία των «κυανόλευκων».

 

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ξεκινάμε το πρωτάθλημα με ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Το ζητούμενο στη φετινή χρονιά, όπως αυτή αναμένεται να κυλήσει με όλα αυτά τα προβλήματα είναι να είμαστε εμείς έτοιμοι.

Νομίζω ότι με την ομάδα που έχουμε και με τα πρώτα δείγματα που έχουμε δείξει απ’ την προετοιμασία και τα φιλικά, τα οποία είναι πολύ ενθαρρυντικά, μπορούμε να πάμε καλά και να βελτιωνόμαστε και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Άλλωστε πιστεύω ότι καμία ομάδα δε θα είναι απολύτως έτοιμη με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, οπότε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και εμείς έχουμε και τους Ευρωπαϊκούς αγώνες σε λίγες ημέρες.

Όλα εξαρτώνται από εμάς, πρέπει να είμαστε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση και πιστεύω ότι φέτος η Ομάδα θα κάνει το βήμα παραπάνω, για το οποίο δουλεύει τόσο πολύ απ’ το ξεκίνημα της προετοιμασίας».