Χειρουργήθηκε ο Ντέιβις – Αμφίβολος ενόψει Λάρισας (pic)

Συντάκτης: Share:
Χειρουργήθηκε ο Ντέιβις - Αμφίβολος ενόψει Λάρισας (pic)

Σε επέμβαση ανάταξης και συρραφής στον παράμεσο του αριστερού χεριού υποβλήθηκε σήμερα ο φόργουορντ του Ηρακλή, Άλεξ Ντέιβις, μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, με τη συμμετοχή του στον αγώνα με τη Λάρισα να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες.

 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «κυανόλευκη» ΚΑΕ:

Σε επιτυχημένη επέμβαση ανάταξης και συρραφής στον παράμεσο του αριστερού χεριού του υπεβλήθη σήμερα ο Άλεξ Ντέιβις στο «Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο» από τον Ιατρό Κωνσταντίνο Μανώλογλου, παρουσία του φυσικοθεραπευτή Σπύρου Μυλωνά και του team μάνατζερ Αλέξανδρου Αναστασιάδη. Ο φόργουορντ του Ηρακλή τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα στο Ρέθυμνο και διεκομίσθηκε το βράδυ στο νοσοκομείο, όπου σήμερα έγινε η επέμβαση.

 

Υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο όπου επιβεβαιώθηκε η απουσία κατάγματος και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργικό καθαρισμό του τραύματος και συρραφή του αρθρικού θύλακος. Τοποθετήθηκε νάρθηκας και ο αθλητής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο αργά το απόγευμα. Από την Τρίτη θα δοκιμάσει να προπονηθεί και ως εκ τούτου η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Λάρισα, με νάρθηκα στο δάκτυλο ούτως ή άλλως, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

 

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει αύριο το απόγευμα, όπως αναμένεται να ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα του Σαββάτου με την Λάρισα (25/1, 15:30) για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

Χειρουργήθηκε ο Ντέιβις - Αμφίβολος ενόψει Λάρισας (pic)

Scroll Up