Ζάρας: «Μας έχουν πεισμώσει τα τελευταία αποτελέσματα»

Συντάκτης: Share:

Δύσκολος και σημαντικός είναι για τον Ηρακλή ο αγώνας με το Λαύριο, όπως ανέφερε ο Θοδωρής Ζάρας, ο οποίος τόνισε πως οι τέσσερις σερί ήττες δεν έχουν… πτοήσει εκείνον και τους συμπαίκτες του.

 

Το blog του Θοδωρή Ζάρα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας! Τα λέμε και αυτή την εβδομάδα από εδώ! Τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας μας δεν μας αφήνουν ικανοποιημένους, όμως αυτό δεν μας πτοεί, αλλά αντιθέτως μας πεισμώνει περισσότερο για την συνέχεια.

 

Δουλεύουμε καθημερινά όλοι μας πολύ δυνατά για να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να αποκτήσουμε ακόμη περισσότερη χημεία και να επανέλθουμε στις νίκες. Το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και δίνουμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας με μοναδικό στόχο το καλό του ΗΡΑΚΛΗ.

 

Έχουμε μπροστά μας έναν σημαντικό και ταυτόχρονα δύσκολο αγώνα κόντρα σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο. Το Λαύριο είναι μία ομάδα με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες, ενώ ο κόουτς Σερέλης βρίσκεται στον πάγκο της για πολλά χρόνια.

 

Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, να τηρήσουμε τα σχέδια του προπονητή μας και να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου μας. Φυσικά, το δικό μας μεγάλο πλεονέκτημα είναι η έδρα μας που ελπίζουμε για ακόμη ένα παιχνίδι να μας δώσει ώθηση, δύναμη και οι φίλαθλοι μας να δημιουργήσουν για άλλη μία φορά μία άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα.

 

Όλοι μαζί ενωμένοι για να πάρουμε μία σημαντική νίκη!