Και επίσημα  προπονητής της Εθνικής ο Ιτούδης!

Συντάκτης: Share:

Είναι πλέον επίσημο: Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας και θα καθίσει στον πάγκο της στο Eurobasket 2022!

Το μεγάλο deal είναι γεγονός. Η ΕΟΚ τα βρήκε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πήρε την έγκριση των Ρώσων, ώστε ο Δημήτρης Ιτούδης να καθίσει για πρώτη φορά ως head coach στον πάγκο της «επίσημης αγαπημένης».

 

Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής αποτελούσε εδώ και μήνες την Νο. 1 επιλογή του Βαγγέλη Λιόλιου και ύστερα από μια σειρά διαπραγματεύσεων με την ΤΣΣΚΑ, βρέθηκε η «χρυσή τομή».

 

Οι Μοσχοβίτες έδωσαν την έγκρισή τους και η σπουδαία συμφωνία πήρε… επίσημο χαρακτήρα, με την ΕΟΚ να ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα.

 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

 

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι νέος Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών είναι ο Δημήτρης Ιτούδης.

 

Ο Προεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θέλει να ευχαριστήσει την ΤΣΣΚΑ και τον πρόεδρο κ. Βατούτιν προσωπικά για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα, η οποία οδήγησε στην θετική ανταπόκριση του αιτήματος της Ομοσπονδίας».