Κανονικά το Final Four του Κυπέλλου στις 18 και 20 Φεβρουαρίου

Συντάκτης: Share:

Μένει ως έχει η ημερομηνία του Final Four του Κυπέλλου, παρά την επιθυμία της ΕΟΚ και του προέδρου της Βαγγέλη Λιόλιου για μετάθεση του Final Four.

Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο Final Four από το 2004 θα γίνει 18 και 20 Φεβρουαρίου, όπως δηλαδή είχε οριστεί εξ αρχής. Εκτός αν αλλάξει κάτι τόσο δραματικά στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα.

Έχουν ήδη προκριθεί οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και η τελευταία ομάδα θα βγει από τον νικητή στο ζευγάρι Προμηθέας – ΠΑΟΚ. Η σκέψη ήταν να μετατεθεί για τον Μάιο ή άλλη ημερομηνία, προκειμένου ο κόσμος από την Κρήτη να έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις εξέδρες. Όμως οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι δεν συμφωνούν με την αλλαγή της ημερομηνίας, ενώ και ο ΕΣΑΚΕ εξέφρασε διαφωνία, διότι θα άλλαζε και το δικό του καλεντάρι.

Συνεπώς, το Final Four θα διεξαχθεί παρουσία μάξιμουμ 520 ατόμων, όσο είναι δηλαδή το 10% της χωρητικότητας, όπως ορίζει η απόφαση της κυβέρνησης για τα γήπεδα. Αν αυτό αλλάξει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου θα υπάρξει και ανάλογη αύξηση (ή μείωση) των ατόμων που θα μπουν στο γήπεδο για τους τέσσερις αγώνες.