Καρδίτσα: H «συγγνώμη» στους φιλάθλους της για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Share:

Η διοίκηση της Καρδίτσας έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο την Κυριακή (4/12), για να στηρίξουν την ομάδα τους για την 8η αγωνιστική της Basket League απέναντι στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, φρόντισαν να κάνουν σαφές πως τέτοιες εικόνες δεν πρόκειται να επαναληφθούν.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Α.Σ Καρδίτσας:

«Αναφορικά με τον αγώνα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου ανάμεσα στον Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ και τον ΠΑΟΚ mateco, η διοίκηση επισημαίνει τα εξής:

Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη σε αρκετούς φιλάθλους μας που υπέστησαν ταλαιπωρία και αναστάτωση στη διάρκεια του αγώνα. Είναι γνωστή η φιλοσοφία του ΑΣΚ όλα τα τελευταία χρόνια σε ότι αφορά τόσο την οργάνωση εντός κι εκτός του γηπέδου, όσο και για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Θεωρούμε πως η εικόνα της Κυριακής αποτελεί μια παρένθεση και θα φροντίσουμε με συγκεκριμένες ενέργειες, να μην επαναληφθεί στο μέλλον. Επίσης, για όσους φιλάθλους ταλαιπωρήθηκαν στον αγώνα θα υπάρξει ειδική μέριμνα, με αποφάσεις που θα ανακοινωθούν.

Η συμμετοχή στη Basket League αποτελεί επιτυχία όλης της Καρδίτσας, φέρνει την περιοχή μας στο αθλητικό προσκήνιο και όλοι μαζί, στηρίζουμε την ομάδα μας για να επιτύχει το στόχο της, που είναι η καθιέρωση στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού αθλητισμού.

Η διοίκηση του Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ !»