“Κοντά σε συμφωνία ΠΑΟΚ και Άντριτς”

Συντάκτης: Share:

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Μιχάιλο Άντριτς εδώ και λίγες μέρες και σύμφωνα με τα όσα γράφονται στην Σερβία, οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία προκειμένου ο πρώην αρχηγός της Παρτιζάν να συνεχίσει την καριέρα στον Δικέφαλο.

Όπως αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα danas.rs : “σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον πρώην αρχηγό της Παρτιζάν και νυν της Αφιόν για τη μεταγραφή του Άντριτς από το Αφιονκαραχισάρ”.

Ο Άντριτς αφού έφυγε από την Παρτιζάν μετά από παρουσία εκεί για έξι χρόνια κερδίζοντας δύο εθνικούς τίτλους και ένα Κύπελλο Κόρατς, ξεκίνησε τη διεθνή του καριέρα το 2018 στην Γκέτινγκεν. Μετά από δύο χρόνια στην Γερμανία, το καλοκαίρι του 2020, μετακόμισε στην Ελλάδα, δηλαδή στη Ρόδο, υπογράφοντας συμβόλαιο με τον Κολοσσό, τον οποίο βοήθησε να φτάσει στα πλέι οφ του εθνικού πρωταθλήματος.

Έκανε αρκετά καλά παιχνίδια στον Κολοσσό (μέσος όρος 12,8 πόντων) και φέτος συνέχισε την καριέρα του στην Αφιόν Καραχισάρ, όπου είχε κατά μέσο όρο 8,3 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ σε αυτή την σεζόν.