Κουζμίνσκας: «Μέσω του Ολυμπιακού θέλω να βρω τον παλιό καλό μου εαυτό» (vid)

Συντάκτης: Share:

Στην Ελλάδα έφτασε χθες το βράδυ ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος αποτέλεσε μια από τις πιο δυνατές καλοκαιρινές μεταγραφές του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα βρεθεί στο ΣΕΦ, ώστε την Κυριακή (28/7) να αναχωρήσει πάλι λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική της χώρας του για το Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είχα μια καθυστερήση, ειμαι εδώ και αυτό είναι το ευχάριστο. Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα. Λίγες χώρες αγαπούν το μπάσκετ με τέτοιο τρόπο, μία είναι η Λιθουανία και άλλη μία η Ελλάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν περίεργα για εμένα. Άλλαξα τον τρόπο παιχνιδιού και την θέση μου. Μπορεί να είμαι βετεράνος αλλά είμαι ακόμα πολύ νέος, μέσω του Ολυμπιακού θέλω να βρω τον παλιό καλό μου εαυτό». 

Για το τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό: «Έχω μιλήσει με τον κόουτς Μπλατ, με κάποιον από τους παίκτες δεν έχω συνυπάρξει σε κάποια ομάδα αλλά έχω βρεθεί αντίπαλος με πολλούς από αυτούς, όπως για παράδειγμα με τον Παπανικολάου με τις εθνικές ομάδες. Το σημαντικό για εμένα δεν είναι ο τρόπος που θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από αυτό, πως θα είναι δηλαδή η ατμόσφαιρα, το κλίμα».