Λάρισα: Λύθηκε το ζήτημα του κλιματισμού και… της Εθνικής

Συντάκτης: Share:

Η Λάρισα με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι λύθηκε το πρόβλημα κλιματισμού στο κλειστό της Νεάπολης κι ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.

Το συγκεκριμένο ζήτημα είχε σηκώσει μπόλικη… σκόνη στην ημιτελική σειρά της Basket League ανάμεσα στους Θεσσαλούς και τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο πλέον το πρόβλημα δεν υφίσταται και η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ καλή στον αγώνα της Λάρισας με τον Προμηθέα Πάτρας για τους μικρούς τελικούς. Το θέμα έχει και… προεκτάσεις, αφού σε αυτό το γήπεδο θα παίξει και η Εθνική Ανδρών με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία στις 30 Ιουνίου, στο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκόσμιου 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Λάρισα νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον κ. Κώστα Αγοραστό για την ακαριαία λύση του προβλήματος κλιματισμού στο «Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης».

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο κ. Αγοραστός έχουν αποδείξει περίτρανα όλα αυτά τα χρόνια πως βρίσκονται δίπλα στον αθλητισμό, αποτελώντας αρωγός κάθε αθλητικής δραστηριότητας της περιοχής, δίνοντας αυτήν την φορά μία ακόμη λύση, τοποθετώντας στο Κλειστό της Νεάπολης τους απαραίτητους εκείνους μηχανισμούς για τον σωστό κλιματισμό του Κλειστού».