Μιλουτίνοφ: «Η σεζόν στον Ολυμπιακό δεν ήταν επιτυχημένη»

Συντάκτης: Share:

Χαρούμενος που θα μπορέσει να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν του αρέσει που ο Ολυμπιακός βρίσκεται για 3η χρονιά μακριά από τους τίτλους.

Όλα είναι εξαιρετικά. Είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας, οι προπονήσεις πηγαίνουν καλά. Όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική. Η χημεία θα γίνει καλύτερη και με τα παιδιά του ΝΒΑ και η ομάδα θα γίνει ακόμα πιο δυνατή», ανέφερε αρχικά ο σέντερ του Ολυμπιακού για την παρουσία του στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της Σερβίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο mozzartsport.com. Ενώ, στην συνέχεια τόνισε:

«Για εμένα, το να είμαι ο πιο νέος παίκτης της ομάδας σημαίνει πολλά. Είναι πολύ σημαντικό όταν έχεις έμπειρους και ποιοτικούς συμπαίκτες από τους οποίους μπορείς να μάθεις στο παρκέ. Ο Τεόντοσιτς είναι ένας σπουδαίος παίκτης, είναι πολύ εύκολο να παίξεις μαζί του. Είναι ωραίο να είσαι μέρος αυτής της ομάδας και οι συμβουλές τους μου κάνουν πολύ καλό».

Σχετικά με τον Ολυμπιακό, ο Μιλουτίνοφ ανέφερε: «Ειλικρινά, δεν είμαι χαρούμενος με την απουσία των επιτυχιών τα τελευταία χρόνια. Δεν περάσαμε στα πλέι-οφ του Ολυμπιακού, ήταν κάτι δύσκολο για μένα. Είχαμε μία εξαιρετική πορεία μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά μετά όλα κατέρρευσαν. Είχα υψηλές προσδοκίες, επειδή είδα την κατάστασή μας στην αρχή της σεζόν, πήραμε μερικές σπουδαίες νίκες. Μετά όλα πήραν τον λάθος δρόμο. Η σεζόν μας δεν ήταν επιτυχημένη».

Για τους στόχους της νέας σεζόν, ο «Μίλου» τόνισε: «Θα δουλέψω σκληρά. Πρέπει να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θα κάνω τα πάντα για να γίνω καλύτερος και να βρεθούμε με τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει».