Μήτογλου: ” Θα επιστρέψω πιο δυνατός, αυτό κάνουν οι νικητές”

Συντάκτης: Share:

Μέσω μηνύματος που δημοσίευσε στα social media ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε στον τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες

 

Ο Ντίνος Μήτογλου τραυματίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με την Ούνικς Καζάν και μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

 

Ο Έλληνας διεθνής θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό πόδι το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, προκειμένου να αποκαταστήσει τη ζημιά που υπέστη. Με ένα μήνυμα που δημοσίευσε στα social media του, ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό του τις τελευταίες ώρες, στέλνοντας μηνύματα αγάπης και στήριξης.

 

“Σας ευχαριστώ όλους για τα ατελείωτα μηνύματα στήριξης. Θα κάνω την επέμβαση αύριο, αλλά το μυαλό και η καρδιά μου παραμένουν με την ομάδα για το σημερινό σημαντικό παιχνίδι. Θα επιστρέψω πιο δυνατός και πιο έτοιμος, μετά την αποθεραπεία μου. Πρέπει να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο στη ζωή μας, με υπομονή, επιμονή και αξιοπρέπεια γιατί αυτό κάνουν οι νικητές. Ευχαριστώ το ιατρικό επιτελείο, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, που με στηρίζουν σε κάθε βήμα” ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στο Instagram.