Λεμπρόν για Κόμπι: «Οι θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ!»

Συντάκτης: Share:

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μίλησε για τον Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς, παρά την επικράτηση των Λέικερς επί των Καβαλίερς και τους 46 πόντους που σημείωσε, δεν είχε όρεξη στις δηλώσεις του. Τα λόγια του επικεντρώθηκαν στην επέτειο ενός χρόνου από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που πεθαίνουν σε αυτόν τον κόσμο, αλλά οι θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι ο χρόνος τα θεραπεύει όλα. Όσο καταστροφικό και όσο τραγικό ήταν και εξακολουθεί να είναι σε όλους μας που εμπλέκονται σε αυτό, χρειάζεται χρόνος. Όλοι έχουν τη δική τους διαδικασία θλίψης», «Όλοι καταλαβαίνουν. Ο καθένας ξεχωριστά είναι διαφορετικός και ο καθένας πρόκειται να θρηνήσει διαφορετικά με το χρόνο που θα χρειαστεί για να το αντιμετωπίσει αυτό. Ξέρετε, το μόνο που μπορείτε να κάνετε ως φίλος ή αγαπημένος ή οποιοσδήποτε άλλος, είναι να αγκαλιάσετε κάποιον όταν το χρειάζεται».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Κόμπι: «Εχω δει πολλές ομοιότητες μεταξύ του παιχνιδιού του Κόμπι (Μπράιαντ) και του Μάικλ (Τζόρνταν), αλλά εκτιμώ το παιχνίδι του Κόμπι για το παιχνίδι του Κόμπι, τον τρόπο που έπαιζε, το χειρισμό της μπάλας, τις δυνατότητες που είχε. Τον σέβομαι για το ποιος ήταν ως παίκτης και για το τι μπόρεσε να φέρει στο γήπεδο, και το γεγονός ότι μπόρεσε να πάρει μερικά πράγματα από τον Μάικλ. Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να πάρουν τα πράγματα από μερικούς από τους μεγάλους και να τα εφαρμόσουν στο παιχνίδι τους και μετά να γίνουν επιτυχημένοι. Απλώς δεν μπορούν να έχουν την ικανότητα να το κάνουν ή δεν το κάνουν. Δεν έχουν τη νοοτροπία να το κάνουν. Εκείνος το έκανε και το έκανε σε υψηλό επίπεδο για πολύ, πολύ καιρό».