ΛεΜπρόν Τζέιμς: “Στο NFL βλέπουν τους παίχτες σαν σκλάβους”

Συντάκτης: Share:

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο άσος των Λέικερς ΛεΜπρόν Τζέιμς, προς τους ιδιοκτήτες των ομάδων του NFL, κατηγορώντας τους ευθέως ότι συμπεριφέρονται στους παίκτες σαν να είναι σκλάβοι.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΛεΜπρόν για το NFL:

 

Στο NFL υπάρχουν απλώς μερικοί άσπροι που είναι ιδιοκτήτες των ομάδων και έχουν μία νοοτροπία να βλέπουν τους παίκτες σαν σκλάβους. Σκέφτονται ότι ‘αυτή είναι η ομάδα μου και θα κάνεις ό,τι σου πω να κάνεις ή θα σε ξεφορτωθώ.

 

Είμαι ευγνώμων στον Κομισάριό μας, τον Άνταμ Σίλβερ. Δεν τον πειράζει ότι έχουμε… συναισθήματα και θέλουμε να τα εκφράσουμε. Δεν έχει σημασία αν συμφωνεί με τις απόψεις μας, τουλάχιστον μας αφήνει να ακουστούμε. Όσο το κάνουμε με σωστό, μη βίαιο, τρόπο, τότε δεν έχει πρόβλημα με αυτό.

 

Οι παίκτες είναι που κινούν το “πλοίο”. Εμείς. Κάθε Κυριακή, αν δεν παίξουν οι σταρ της λίγκας τότε δεν υπάρχει football. Το ίδιο ισχύει και γι ατο ΝΒΑ. Η διαφορά ανάμεσα στο ΝΒα και το NFL είναι ο΄τι στο ΝΒΑ ενδιαφέρονται για τους παίκτες. Στο NFL τους ενδιαφέρει μόνο τι θα κάνεις την Κυριακή, ή την Δευτέρα ή την Πέμπτη. Αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει, σε αφήνουν και προχωράνε”.