Μάτζικ Τζόνσον: “Σταματήστε να ασχολείστε με τους Λέικερς, οι παίκτες δεν είναι μωρά”

Συντάκτης: Share:

Αιχμηρή επίθεση προς τον τύπο εξαπέλυσε ο θρύλος του NBA Μάτζικ Τζόνσον, παίρνοντας θέση για το ζήτημα της απόκτησης του Άντονι Ντέιβις από τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο ίδιος ο Μάτζικ, έκανε τεράστιες προσπάθειες για την απόκτηση του Ντέιβις, ωστόσο η όλη υπόθεση φαίνεται πως κατέληξε σε “ναυάγιο”, με τον τύπο και τους δημοσιογράφους να… γλεντάνε τους “λιμενανθρώπους” για την αποτυχία αυτή.

Ο ντόρος που δημιουργήθηκε, φαίνεται πως εκνεύρισε για τα καλά τον Μάτζικ, που βλέποντας τα όσα γράφονται για την επικείμενη απόκτηση Ντέιβις αλλά και για τους παίκτες των Λέικερς, πήρε θέση δημόσια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Όσα έγιναν, είναι μέρος της δουλειάς, είναι μέρος του επαγγελματικού αθλητισμού. Θα τους αγκαλιάσω και θα τους πω ότι ήρθε η ώρα για να γίνουμε ένα. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, να μπούμε στα playoffs

Σταματήστε να θεωρείτε πως αυτά τα παιδιά είναι μωρά, διότι έτσι τους συμπεριφέρεστε. Είναι όμως επαγγελματίες, όλοι τους. Έτσι λειτουργεί αυτή η Λίγκα, το γνωρίζουν, το γνωρίζουμε, έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και το κάνουμε ήδη. Έπαιξαν σπουδαία απέναντι στους Σέλτικς και έτσι θέλουμε να συνεχίσουν. Είμαστε σε μια εργασία στην οποία πληρωνόμαστε για να παίζουμε μπάσκετ“.

Δείτε Επίσης

Scroll Up