Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε το super max συμβόλαιο με τους Μπακς με 228.200.000 δολάρια

Συντάκτης: Share:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε την υπογραφή στο σούπερ μαξ συμβόλαιο με τους  Μιλγουόκι Μπακς.

 

«Αυτό είναι το σπίτι μου, αυτή είναι η πόλη μου. Είμαι ευλογημένος που θα είμαι μέρος των Μιλγουόκι Μπακς για τα επόμενα πέντε χρόνια. Πάμε να κάνουμε αυτά τα χρόνια να μετρήσουν. Το σόου συνεχίζεται, πάμε…»!

 

Με αυτά τα λόγια που «ανέβασε» στο προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε την υπογραφή στο σούπερ μαξ συμβόλαιο που του είχαν ετοιμάσει οι Μιλγουόκι Μπακς που σημαίνει πως θα μείνει στα «Ελάφια» για τα επόμενα πέντε χρόνια.

 

Αξίας συνολικής; 228.2 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ για τα επόμενα έξι χρόνια φτάνουν εγγυημένα τα 256 εκατομμύρια δολάρια!

 

Ο επί δύο συναπτά έτη MVP του ΝΒΑ, ο οποίος έχει δεθεί συναισθηματικά με το Μιλγουόκι, ζύγισε τα πράγματα, φαίνεται πως πείστηκε από τις κινήσεις της ομάδας του να ενισχύσουν την ομάδα για να είναι ικανή να φτάσει στο πρωτάθλημα, καθώς όπως έχει πει πολλές φορές, αυτός είναι ο στόχος του, οπότε… οι Μπακς θέλουν το πρωτάθλημα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και πάνε να το πάρουν!

 

Το περιθώριο που είχε για να υπογράψει ήταν μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου και μάλιστα είχε πει πρόσφατα πως δεν το σκέφτεται ιδιαίτερα, παρά μόνο όταν θα έρχονταν η ώρα. Η άλλη επιλογή που είχε ήταν να περιμένει να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με το Μιλγουόκι και να βγει ελεύθερος στην αγορά το καλοκαίρι του 2021.

 

Οι… μισές ομάδες άλλωστε τον ήθελαν και έκαναν τα πλάνα τους, από τη στιγμή που οι Μπακς είχαν ξεκόψει πως ακόμα κι αν δεν υπέγραφε, δεν θα τον έδιναν φέτος αντάλλαγμα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε λοιπόν να μείνει στην ομάδα που τον πίστεψε καθώς θέλει μαζί της να κατακτήσει το πρωτάθλημα.