Νέα προσφυγή στο Πρωτοδικείο για διορισμό διοίκησης στην ΕΟΚ!

Συντάκτης: Share:

Το… δεύτερο σπίτι της ΕΟΚ τους τελευταίους μήνες, το Πρωτοδικείο Αθηνών θα φιλοξενήσει αύριο Τρίτη (15/6) άλλο ένα επεισόδιο του πολύκροτου σίριαλ των εκλογών της ομοσπονδίας.

Στις 13.00, ώρα που η προσωρινή διοίκηση έχει προγραμματίσει συνεδρίαση του ΔΣ με αντικείμενο θεωρητικά την προκήρυξη των εκλογών, υπάρχει στο πινάκιο εκδίκαση άλλης μιας προσφυγής με αίτημα τον διορισμό νέας διοίκησης.

Η τελευταία απόφαση του Πρωτοδικείου, η οποία είχε απορρίψει επτά προτάσεις διορισμού νέας διοίκησης, είχε φέρει τη συνέχεια της προηγούμενης, αλλά και σοβαρές αντιρρήσεις από τις πλευρές των Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιου για το αν ήταν σαφές κάτι τέτοιο. Τελικά η πλευρά Φασούλα έκανε την αρχή προσφεύγοντας με αίτημα διορισμού νέας διοίκησης εκ νέου, πήρε συζήτηση για αύριο και σήμερα μένει να φανεί αν θα καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις η πλευρά Λιόλιου και κυρίως αυτή του Άγγελου Παπανικολάου που συμμετέχει και στηρίζει την υπάρχουσα πλειοψηφία.

Όπως επίσης και αν θα υπάρξει οποιαδήποτε άλλη πρόταση, με τα μέλη της τελευταίες αιρετής διοίκησης του Γιώργου Βασιλακόπουλου, τα οποία και έχουν διοριστεί στην αρχική προσωρινή διοίκησης, αλλά και παραμείνει βάσει επόμενης αποφάσεων.

Scroll Up