Ο λαός του Άρη δεν αφήνει “γυμνό” τον “Αυτοκράτορα”! Στο πλευρό του μπάσκετ!

Συντάκτης: Share:

Πολύ σημαντική η βοήθεια του κόσμου του Άρη και η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Ερασιτέχνη, για να “σωθεί” η ΚΑΕ Άρης, να ξεφύγει από το ban και να μπορέσει να σηκώσει κεφάλι…

Όπως ενημέρωσε ο ΑΣ Άρης: «Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει δείξει πολλάκις τι μπορεί να καταφέρει όταν πρόκειται για το καλό του συλλόγου. Όμως η  ανταπόκρισή του στην πρώτη μέρα της λειτουργίας του λογαριασμού (Παρασκευή 8/11) για την ενίσχυση της ΚΑΕ, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Πάρα πολλοί φίλοι της ομάδας κατέθεσαν χρήματα από το υστέρημά τους για να βοηθήσουν τον Αυτοκράτορα να σταθεί στα πόδια του. Θα τολμήσουμε να πούμε ότι η ανταπόκριση ήταν μεγαλύτερη κι από τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες του Α.Σ., όταν αποφάσιζε αυτό το εγχείρημα προς αρωγή της ΚΑΕ. Όμως, στο τέλος της ημέρας, ουδεμία έκπληξη νιώθουμε, αφού ο κόσμος της ομάδας έχει ανταποκριθεί και με το παραπάνω σε κάθε κάλεσμα που έχει γίνει για την ενίσχυση τμήματος του συλλόγου.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους της ομάδας για την ανταπόκρισή τους. Η προσπάθεια για τη βοήθεια προς την ΚΑΕ σαφώς και δε σταματά εδώ. Πρέπει να συνεχιστεί και θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό και στο επόμενο διάστημα, μέχρι τις 30/11. Ο κόσμος μπορεί να συνεχίζει να συνδράμει για την ενίσχυση της ΚΑΕ στον λογαριασμό που έχει ανοίξει στη viva.gr, ώστε να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό».

Θυμίζουμε ότι ο λογαριασμός στον οποίο μπορεί ο κόσμος να καταθέσει χρήματα για την ενίσχυση της ΚΑΕ είναι στην εξής διεύθυνση:

https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up