Αποθέωσε τον Γκος ο Ντι Ραφαέλε

Συντάκτης: Share:

Στον Φιλ Γκος στάθηκε ο τεχνικός της Βενέτσια, Βάλτερ Ντι Ραφάελε, στις δηλώσεις που παραχώρησε εν όψει της αυριανής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ιταλική ομάδα.

Ο Αμερικανός είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πρώην συμπαίκτες του, αλλά και με ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου της Βενέτσια, με τον Βάλτερ Ντι Ραφαέλε, να κάνει τη δική του… σύγκριση σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου.
«Θα υπάρχει μία μεγάλη διαφορά. Θα είναι ο Φιλ Γκος. Βλέποντας πως παίζει τώρα, του το είπα κιόλας, είναι σε εξαιρετική κατάσταση, πολύ ισορροπημένος. Η έδρα πάντα κάνει τη διαφορά, έχουν μια διαφορετική ομάδα, είναι σε διαφορετικό μομέντουμ. Δεν ξέρω πως θα πάει το παιχνίδι, αλλά εμείς θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να έχουμε το δικό μας ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μπορεί να πάει μακριά στη διοργάνωση», ανέφερε αρχικά ο Βάλτερ Ντι Ραφάελε, που στη συνέχεια τόνισε:
«Πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα που ίσως αυτήν τη στιγμή, να είναι στην καλύτερη κατάσταση από όλες τις ομάδες του ομίλου. Είναι μια ομάδα που αύξησε το ταλέντο της, προσθέτοντας τον Τέπιτς, έναν παίκτη που ξέρουμε καλά, καθώς έπαιζε στην Ιταλία πέρσι. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ήρθαμε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»