«Η καλύτερη επιλογή για μένα ο ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Share:
«Η καλύτερη επιλογή για μένα ο ΠΑΟΚ»

Τα πρώτα του λόγια σαν παίκτης του ΠΑΟΚ είπε ο Ουίλιαμς ο οποίος τόνισε ότι η καλύτερη επιλογή για αυτόν είναι ο ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το επίπεδο της ετοιμότητάς του: «Νιώθω καλά…Εχω κάνει προπονήσεις στην Αμερική, είμαι σε καλή κατάσταση σωματικά.  Μπορώ να φέρω ενέργεια στο ριμπάουντ και να βοηθήσω όσο μπορώ».

 

Για αυτά που του ζήτησε ο Χαραλαμπίδης: «Αυτό που μου είπε ο προπονητής, ήταν ότι η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά στην άμυνα και θέλει να φέρει ενέργεια, για να βελτιωθεί, σε αυτό το κομμάτι. Έχω ακούσει πολλά για την ομάδα και τον κόσμο, για το πάθος που έχουν όλοι γύρω από την ομάδα. Περιμένω να έρθουν και να μας βοηθήσουν».

 

Για την επιλογή του να απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ: «Είχα αρκετές επιλογές, όμως ένιωσα ότι αυτή η ομάδα ήταν η καλύτερη για μένα. Ολοι σέβονται το ελληνικό πρωτάθλημα. Θεώρησα ότι ήταν ευκαιρία να έρθω σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου εδώ».

 

Για την πολύ καλή του περσινή σεζόν στη G-League και τη μέτρια στην Κορέα: «Δεν πιστεύω ότι πήγε κάτι στραβά με την απόδοση μου, απλά οι κανονισμοί στην Κορέα δεν επιτρέπουν να παίζουν δύο Αμερικανοί μαζί στην ίδια πεντάδα. Ο συμπαίκτης μου εκεί, ήταν 7-8 χρόνια στη χώρα, είχε εμπειρία και ήταν πολύ παραγωγικός, οπότε δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής».

 

Scroll Up