«Καμπανάκι» από τους οργανωμένους για το μπάσκετ

Συντάκτης: Share:
Σαν σήμερα ο πρώτος αγώνας στο «Παλατάκι»

Το δικό τους μήνυμα άφησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, με αφορμή την αποφυγή του υποβιβασμού από την ομάδα μπάσκετ.

Ωστόσο άφησαν και τη δική τους προειδοποίηση, πως ο κίνδυνος δεν πέρασε για τον μπασκετικό Δικέφαλο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

«24/5/1998. Πριν από 22 χρόνια η ομάδα μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ έπαιζε στο ΟΑΚΑ με τον βάζελο για τον πέμπτο τελικό που θα έκρινε και τον πρωταθλητή εκείνης της χρονιάς. Δύο μήνες πριν, είχε αποκλείσει τους κόκκινους με εκείνο το ιστορικό τρίποντο του Πέτζα στο ΣΕΦ.

 

Ο λαός γέμισε το πέταλο από νωρίς και δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να υποστηρίζει την παρέα του Στογιάκοβιτς, του Σάκλεφορντ και του ΜακΡέι. Οι πράσινοι είχαν και αυτοί καλή ομάδα στην οποία ξεχώριζαν οι Ράτζα και Σκοτ.

 

4 λεπτά επιθετικής αφλογιστίας στο δεύτερο ημίχρονο, η έλλειψη πόντων από την περιφέρεια και η προκλητική διαιτησία του Τσανίδη ήταν αρκετά για να χάσουμε το τρόπαιο.

 

Είναι γεγονός ότι αυτά τα χρόνια φαίνονται πολύ μακρινά. Σήμερα, η ομάδα μένει στην κατηγορία εξαιτίας ενός παγκολίνου και μιας νυχτερίδας που έκαναν κάτι περίεργο στην Κίνα.

 

Δεν υπάρχει πλάνο, δεν υπάρχουν λεφτά, δεν υπάρχει ενδιαφέρον και δεν φαίνεται κάποιο πρόσωπο στον ορίζοντα ικανό να μπει μπροστά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν αλλάξει κάτι γρήγορα, το αναπόφευκτο θα συμβεί του χρόνου».

 

Scroll Up