Κονατέ: «Ιστορική ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Share:

Ο Σαγκάμπα Κονατέ συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, την μία από τις δύο που θα προλάβει να πραγματοποιήσει πριν από το ντεμπούτο του στη Basket League.

Μάλιστα, ο φόργουορντ από το Μάλι, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ:

«Ήρθα σε μία ομάδα με ιστορία και με ένα πολύ καλό υλικό, με παίκτες έμπειρους και αξιόλογους. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω σκληρά και να τα δώσω όλα για την ομάδα μου. Είναι κάτι νέο για μένα όλο αυτό, αρχίζω να μαθαίνω και θα χρειαστώ μερικές ημέρες για όλα αυτά, αλλά νομίζω ότι είμαι σε θέση να ανταποκριθώ. Μίλησα με τον κόουτς, ξέρω τι θέλει από μένα, όπως γνωρίζω πολύ καλά ότι έχουμε τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια ξεκινώντας από τον αγώνα του Σαββάτου».

 

Ο 23χρονος απόφοιτος του West Virginia δεν είναι ο πρώτος παίκτης από το συγκεκριμένο κολέγιο, με το εξαιρετικό πρόγραμμα, που έρχεται για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είχε προηγηθεί ο Ντάριλ Μπράιαντ, με τον οποίο μάλιστα γνωρίζεται και αναφέρθηκε στον πρώην παίκτη του Δικεφάλου:

 

«Έχουμε να μιλήσουμε καιρό, αλλά τον ξέρω τον Truck. Έχουμε κάνει προπόνηση μαζί, αλλά και έχουμε παίξει καλοκαίρια στο κολέγιο. Νομίζω ότι θα έχω έναν ακόμη λόγο τώρα να μιλήσω μαζί του».

Scroll Up