Μέξας για Κακλαμανάκη: «Έχει ποιότητα, κίνητρο και παίζει για την ομάδα»

Συντάκτης: Share:
Τα... είπε με τους συνεργάτες του ο Μέξας

Για την απόκτηση του Δημήτρη Κακλαμανάκη και το πώς αναμένεται να προσφέρει αυτός στο φετινό ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου, ο Κώστας Μέξας.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο Δημήτρης έδειξε την ποιότητά του στα χρόνια που αγωνίστηκε στο Λαύριο, όπου αναδείχθηκε και πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος και έκανε πέρσι ένα πολύ σημαντικό βήμα με την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα ήθελε, αλλά θεωρώ ότι εμείς μπορούμε να του προσφέρουμε το κίνητρο και το ρόλο για να αποδείξει ότι ανήκει σε ένα υψηλότερο επίπεδο στο Ελληνικό μπάσκετ.

Ο Κακλαμανάκης έχει εμπειρία και παραστάσεις από την Α1, έχει ικανότητα και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι, μπορεί να κάνει συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία περιμένουμε κι εμείς από την παρουσία του στην ομάδα μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε και εμείς το Δημήτρη να δείξει αυτά που αξίζει, αλλά και εμείς να πάρουμε, μέσα από την ομαδική δουλειά, ότι καλύτερο μπορούμε και αυτό που μπορεί να μας δώσει, ένα πολύ σκληρό παιδί, που δεν φοβάται να βάλει το κορμί του στη μάχη, παίζει για την ομάδα και έχει κίνητρο.

Κι αυτά είναι στοιχεία που μας ενδιαφέρουν πολύ για τους παίκτες μας. Θέλουμε να έχουμε ισορροπία και στις δύο πλευρές του παρκέ και παιδιά με πολύ μεγάλο κίνητρο. Είναι από τα κυρίαρχα στοιχεία στην στελέχωση του ρόστερ και μέχρι τώρα μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι σε αυτό τον τομέα».

Scroll Up