Μπήκε ο Γκρίφιν στον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Share:

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ Mαteco, με τον Αριστείδη Λυκογιάννη να βλέπει σχεδόν όλους τους παίκτες που διαθέτει και πάλι διαθέσιμους.

 

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Στο γήπεδο και για την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, ξεκινώντας την προετοιμασία της ομάδας, όχι μόνο για τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ, αλλά και για τα ματς που ακολουθούν και συνθέτουν ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακολουθούν 4 σερί εκτός έδρας παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ mateco, με ΑΕΚ (22/1), Ιωνικός (26/1), Λαύριο (29 ή 30/1) και ο προημιτελικός Κυπέλλου με τον Προμηθέα Πάτρας (5/2).

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε βίντεο-ανάλυση και την πρώτη προπόνηση τακτικής της εβδομάδας. Ο Malcolm Griffin συμμετείχε σε ένα μικρό μέρος της σημερινής προπόνησης, στο ξεκίνημα της σταδιακής ενσωμάτωσής του με την ομάδα.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ολοκληρώθηκε με μία έκπληξη από τον Anthony Lee, ο οποίος ανήμερα του Αγίου Αντωνίου και λόγω ονόματος, κέρασε όλη την ομάδα!

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco συνεχίζεται την Τρίτη (18/1) με μία προπόνηση…».