Μπράμος: «Εξαιρετική ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Share:

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο Μάικ Μπράμος, εν όψει της αναμέτρησης ανάμεσα στον Δικέφαλο και τη Βενέτσια για την όγδοη αγωνιστική του FIBA Champions League.

Ό έμπειρος άσος στις δηλώσεις που παραχώρησε υποστήριξε ότι η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι ένα εξαιρετικό σύνολο με πολλούς ποιοτικούς παίκτες, που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.

«Τώρα ας κοιτάξουμε μπροστά, μαθαίνοντας από αυτό το παιχνίδι και προσπαθώντας να είμαι πιο αποτελεσματικοί στην εκτέλεση, ήδη από το παιχνίδι που ακολουθεί την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Όπως πάντα, σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα, χωρίς να πανικοβαλλόμαστε μετά από ήττες και χωρίς να πετάμε στα σύννεφα μετά από νίκες.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες, είναι πολύ δυνατός στο κομμάτι της άμυνα και καλός στην επίθεση, διαβάζοντας διαφορετικές καταστάσεις, ενώ περνάει μια περίοδο φόρμας. Για εμάς, θα είναι σημαντικό να έχουμε ανταποκριθούμε στο παιχνίδι από πλευράς δύναμης για 40 λεπτά, εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες τους για να επιστρέψουμε με τη νίκη».