Παπαθεοδώρου και Γκος για Βενέτσια

Συντάκτης: Share:

Ηλίας Παπαθεοδώρου και Φιλ Γκος έκαναν δηλώσεις στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης πριν από την σπουδαία αναμέτρηση με τη Βενέτσια για το Basketball Champions League.

Ο τεχνικός των ασπρόμαυρων, στην αρχική τοποθέτησή του, είπε μεταξύ άλλων:

«Πρόκειται για ένα πολύ καλό αντίπαλο με γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά για να κερδίσουμε.

Η άμυνα μας πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, να έχουμε καλές συνεργασίες, καλές επιλογές και αυταπάρνηση. Τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε το ματς».

Για την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας στους τελευταίους αγώνες:

«Το έχουμε αποδείξει στο σύνολο των παιχνιδιών μας. Δεν πρέπει και κοιτάμε μόνο των αριθμό των πόντων, αλλά για να κερδίσουμε τη Βενέτσια είναι απαραίτητη προϋπόθεση να ελέγξουμε το κομμάτι της επιθετικότητας τους».

Για το κακό μομέντουμ της Βενέτσια και το καλό από πλευράς ΠΑΟΚ:

«Δεν υπάρχει μομέντουμ λόγω διακοπής. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Βενέτσια δεν έχει χάσει εκτός έδρας. Θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι και δεν μετράει τι έχουν κάνει οι ομάδες πριν».

Για το αν έχει προκύψει κάτι μεταγραφικό:

«Όχι δεν κάναμε κάποια κίνηση όπως ξέρετε. Στηρίζουμε το υπάρχον υλικό για να συνεχίσουμε τη δύσκολη προσπάθεια μας».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Θέλουμε πολύ να έρθει κόσμος και να μας ενισχύσει. Έχουμε πολύ ευχάριστα συναισθήματα από την παρουσία του στο ντέρμπι με τον Άρη. Με τη βοήθεια τους θα πάρουμε μια νίκη που θέλουμε πάρα πολύ».

Για το δύσκολο ροτεϊσιον στη θέση «4»:

«Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και να καλύψουμε τις αδυναμίες μας εκ των έσω μετά τον τραυματισμό του Μαργαρίτη. Ελπίζω ο Βαγγέλης να είναι σύντομα κοντά μας για να είμαστε πιο ξεκάθαροι στους ρόλους μας».

Από την πλευρά του ο Φιλ Γκος σχολίασε: 

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θέλουμε να νικήσουμε για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τη θέση μας στον όμιλο και στη συνέχεια να δούμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Η Βενέτσια είναι μια πολύ καλή ομάδα, σκληρή, καλύτερη ίσως μακριά από την έδρα της, ξέρω πως λειτουργεί και θα είναι δυνατό τεστ για τη συνέχεια».

Θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας, να ελέγξουμε το ρυθμό, να περιορίσουμε τα επιθετικά τους ριμπάουντ και να μαζέψουμε εμείς περισσότερα.

Ήμουν αρχηγός για 2 χρονιά στη Βενέτσια, έζησα καλές και κακές στιγμές. Πάνω από όλα όμως είναι η νίκη και θα κάνω ότι μπορώ για να κερδίσουμε.

Η παρουσία του κόσμου μας δίνει πολύ σημαντικό πλεονέκτημα και μας δίνει ενέργεια. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι μεγάλο και πιστεύω πως θα πρέπει να έρθουν οι οπαδοί μας για να μας βοηθήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση».