Παπαθεοδώρου: «Ζωντανό το όνειρο συμμετοχής σε έναν τελικό»

Συντάκτης: Share:

Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης φέρνει την Κύμη στον δρόμο του ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το αποτέλεσμα της κλήρωσης τονίζοντας ότι το όνειρο της συμμετοχής σε έναν τελικό μετά από 20 χρόνια παραμένει ζωντανό…

«Η κλήρωση μας έφερε αντίπαλο την θεωρητικά πιο βατή ομάδα από τις τρεις που έχουν φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την κατάσταση που θα βρίσκονται οι δύο ομάδες σε δύο μήνες από τώρα. Σε κάθε περίπτωση για εμάς το όνειρο της συμμετοχής σε έναν τελικό μετά από 20 χρόνια παραμένει ζωντανό».

Για τη διαχείριση της μεγάλης προσμονής για τον αγώνα με την Κύμη: «Το μυαλό μας δεν είναι αυτή την στιγμή στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Είναι κάτι πολύ μακρινό. Υπάρχουν άλλες πολύ σημαντικές υποχρεώσεις για εμάς στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα το διαχειριστούμε με την ανάλογη σοβαρότητα για να μπορέσουμε να πάμε στον τελικό».