Ρίβερς: «Θέλω να γίνομαι όλο και καλύτερος»

Συντάκτης: Share:

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε ο Ντιμίτρι Ρίβερς, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη στην νίκη επί του Κολοσσού.

O Aμερικανός άσος στις δηλώσεις που έκανε σημείωσε ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να γίνει ακόμα καλύτερος.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ωραίο να ξεκινάς τη χρονιά με νίκη στο πρωτάθλημα, στο πρώτο μου παιχνίδι στην ελληνική λίγκα. Ο στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος παιχνίδι με το παιχνίδι. Θέλω να κοιτάζω και τα θετικά και τα αρνητικά και να κοιτάζω».

Απαντώντας σε ερώτηση για το επίπεδο της προσαρμογής τους, σημείωσε… «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα, το επιτελείο, τον κόσμο. Είναι μια γρήγορη προσαρμογή που πρέπει να κάνω και είμαι ικανοποιημένος και από το επίπεδο της ομάδας και πως λειτουργεί».

Όσο για τη δική του εμφάνιση, με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ και πολλή και σημαντική δουλειά στην άμυνα, τόνισε: «Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι σε κάθε παιχνίδι. Θέλω να συνεχίσω να προσπαθώ να έχω επίδραση τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Θα έρθουν και παιχνίδια που δε θα μπουν τα σουτ, ακόμα κι έτσι όμως θέλω να συνεχίσω να βοηθάω».

Τέλος, αναφερόμενος για το αν του αρέσει να παίζει περισσότερο στο «3» ή στο «4», είπε: «Παίζω και στις δύο θέσεις. Για μένα δεν παίζει ρόλο, όσο παίζω και μπορώ να έχω επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας. Πιστεύω ότι είμαι ένας ευέλικτος παίκτης, που μπορώ να παίξω και να μαρκάρω σε πολλές θέσεις. Το πιο σημαντικό είναι να παίρνει η ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από μένα κι εγώ να μπορώ να τη βοηθήσω».