Σαρικόπουλος: «Όλη μας η προσοχή στο πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Share:

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα βρίσκεται το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στη Σαραγόσα. Ερχόμενοι εδώ, ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, που είναι και σε ένα καλό μομέντουμ. Την προηγούμενη εβδομάδα, κέρδισε μια επίσης πολύ δυνατή ομάδα, όπως η Ντιζόν, με 30 πόντους εκτός έδρας. Για εμάς, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η προσοχή μας είναι στο πρωτάθλημα, που έχουμε μπροστά μας αγώνες με υποχρέωση νίκης.

Δεν είναι δικαιολογία, αλλά από τη στιγμή που δεν έχουμε ούτε μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, ουσιαστικά προετοιμαζόμαστε για το πρωτάθλημα. Καλή τύχη στη Σαραγόσα για τη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Ήταν το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς στη διοργάνωση και ένα ακόμα που τους είχαμε μαζί μας. Όπου κι αν παίζαμε, όσο μακριά κι αν ήμασταν, είχαμε πάντα μαζί μας τους φιλάθλους μας, που μας υποστήριζαν από την αρχή ως το τέλος. Τους ευχαριστώ εκ μέρους όλης της ομάδας και τους χρειαζόμαστε μαζί μας και στη συνέχεια της σεζόν».

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up