Σχίζας: «Ξέρουμε τη σημασία του αγώνα»

Συντάκτης: Share:
Σχίζας: «Ξέρουμε τη σημασία του αγώνα»

Τις σκέψεις του για την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα σημείωσε ο Σταύρος Σχίζας, σημειώνοντας ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν αντιληφθεί τη σημασία του αγώνα, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου που τη χαρακτήρισε απαραίτητη.

 

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, στο οποίο θα πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για να πάρουμε τη νίκη. Όλοι μέσα στην ομάδα έχουμε αντιληφθεί τη σημασία του αγώνα και είμαστε έτοιμοι για τη νίκη. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και φυσικά να πάρουμε δύναμη από τον κόσμο μας.

 

Έχω γράψει και σε προηγούμενα blogs, πόσο σημαντικό θεωρώ τον κόσμο για την απόδοσή μας. Ανεβαίνει η ψυχολογία μας, παίζουμε καλύτερα και μας βοηθούν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ειδικά στα σημεία που το ματς μπορεί να μην πηγαίνει όπως θέλουμε.

 

Γι’αυτό τους περιμένουμε και στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, όπου η παρουσία τους είναι απαραίτητη, όπως απαραίτητο ήταν κι αυτό που κάναμε με την ομάδα τις τελευταίες τρεις μέρες…

 

Επισκεφθήκαμε μικρά παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις μέρες σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, μοιράσαμε δώρα και πήραμε πίσω πολλά χαμόγελα. Είναι σημαντικό να δίνουμε χαρά στα παιδιά, ειδικά τις μέρες των γιορτών και φυσικά μέσα από την χαρά τους νιώθουμε γεμάτοι κι εμείς!»

Scroll Up