Σχίζας: «Να παίξουμε καλά και μακριά από την Πυλαία»

Συντάκτης: Share:
Σχίζας: «Να παίξουμε καλά και μακριά από την Πυλαία»

Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και μακριά από την Πυλαία, όπως ανέφερε ο Σταύρος Σχίζας ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά το blog του Σταύρου Σχίζα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου,

Πριν αναφερθώ στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο, θέλω να σταθώ στην βοήθεια που πήραμε από τον κόσμο μας στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Κάθε φορά που τον έχουμε δίπλα μας, μας δίνει πολύ μεγάλη δύναμη, η απόδοσή μας βελτιώνεται σε πολύ σημαντικό βαθμό και είμαι σίγουρος ότι μαζί του μπορούμε να κοντράρουμε κάθε αντίπαλο.

Έχουμε μπροστά μας ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο και ο στόχος μας είναι η νίκη. Έχουμε παίξει καλά στην έδρα μας στα τελευταία παιχνίδια και ήρθε η ώρα να το κάνουμε και μακριά από αυτή. Τα τέσσερα από τα πέντε επόμενα παιχνίδια μας είναι μακριά από το “PAOK Sports Arena”, οπότε πρέπει να βρούμε τρόπο να παίξουμε καλύτερα.

Κλείνοντας, θέλω να σας πω ότι αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερες για μένα, καθώς από μέρα σε μέρα θα γίνω πατέρας για πρώτη φορά και η αναμονή για την μεγάλη στιγμή είναι πολύ γλυκιά!».

Scroll Up