Σχίζας: «Το σημαντικότερο της χρονιάς»

Συντάκτης: Share:
Σχίζας: «Το σημαντικότερο της χρονιάς»

Ως το σημαντικότερο αγώνα της σεζόν χαρακτήρισε την αναμέτρηση κόντρα στο Περίστερι ο Σταύρος Σχίζας, το blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

 

Αναλυτικά:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο το Περιστέρι, που κατά την γνώμη μου είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το… επόμενο!

 

Στον αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι, ειδικά στον τομέα της άμυνας, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Και αυτό που μετράει είναι οι νίκες, οπότε η βελτίωση θα πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

 

Το Περιστέρι είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, με βάθος και αρχές και θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είχε αγώνα την Τετάρτη για το Basketball Champions League, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα μειονέκτημα, καθώς βρίσκεται σε καλύτερο ρυθμό.

 

Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που μπορεί να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στο παρκέ, θα πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για να φτάσουμε στη νίκη».

Scroll Up